sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Son dakika Beşiktaş haberi: Miralem Pjanic Şampiyonlar Ligi kadrosuna nasıl yetiştirildi? İşte yaşanan süreç… (BJK spor haberi) – Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş, Süper Lig’de son olarak Miralem Pjanic transferine imza atarak transfer dönemine damga vurdu. Peki Pjanic, son anda Şampiyonlar Ligi …



Beşiktaş, Süper Lig’de son olarak Miralem Pjanic transferine imza atarak transfer dönemine damga vurdu. Peki Pjanic, son anda Şampiyonlar Ligi kadrosuna nasıl yetiştirildi? İşte yaşanan süreç…

13:00 İLK TEMAS

Beşiktaş, Elneny ile yapılan temaslarda 4 yıllık kontrat ve yıllık 3 milyon Euro maaş isteğiyle karşılaşınca geri adım attı. Yönetim, maliyeti sebebiyle zor görülen Miralem Pjanic için temasa geçmeye karar verdi.

14:30 BARÇA KABUL ETTİ

İspanyol ekibi, 31 yaşındaki orta sahayı Kara Kartal’a kiralık olarak göndermeyi kabul etti. Yöneticiler, bu yanıt üzerine Barcelona ile ücret konusunu görüşmeye başlarken diğer tarafta Pjanic için olan mesai hızlandırıldı.

15:00 YÜZ YÜZE GÖRÜŞME

Beşiktaş’ın eski Futbolcusu Dusko Tosic, BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne gitti ve yönetimle bir araya geldi. Sonrasında arkadaşını FaceTime üzerinden arayan Tosic’in yöneticilerle görüştürdüğü Pjanic’ten, “Gelirim” yanıtı alındı.

16:00 BOSNA HERSEK’TEN ÖZEL İZİN

Beşiktaş’lılar r, Pjanic’ten alınan olumlu yanıt sonrası acil olarak Bosna Hersek Futbol Federasyonu ile iletişime geçti ve oyuncunun transferi için özel izin istedi. Bu talebe hızlı bir şekilde olumlu geri dönüş yapıldı.

17:45 TOSIC UÇAĞI HAZIRLATTI

Dusko Tosic, zamana karşı verilen yarışta özel uçak işini halletti. Bir arkadaşı vasıtasıyla Sırbistan’ın başkenti Belgrad’dan, Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’ya özel uçak indirildi. Yıldız oyuncu da hazırlıklarını tamamladı ve sonrasında vakit kaybı olmaması için havalimanının yakınına giderek gelecek haberi beklemeye geçti.

20:30 İSTANBUL YOLCULUĞU BAŞLADI

İki kulüp arasındaki resmi evrak yazışmaları tamamlandı. Anlaşmalar imzalandı ve Pjanic’in İstanbul yolculuğu başladı.

22:40 HAVALİMANINDAN KONTROLE

Usta oyuncu, Sabiha Gökçen Havalimanı’na indikten 15 dakika sonra çıkış yaptı. Kendisini bekleyen kulüp personelleri Barış Papila ve Erdinç Şehit ile birlikte Altunizade Acıbadem’in yolunu tuttu. Pjanic, Pendik Kurtköy’den Üsküdar Altunizade’ye 35 dakikada getirildi. Sağlık kontrolleri yaklaşık 25 dakika sürdü.

00:00 TESCİL BÜROSUNA…

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Levent’te bulunan Tescil Bürosu’na doğru yola çıkılırken gece tam 00.00’da içeri giriş gerçekleşti.

00:20 NUR ÇEBİ İMZAYA GELDİ

Islak imza prosedürlerinin hızlıca halledilmesi için Başkan Nur Nur Nur Çebi, TFF Tescil Bürosu’na geldi. 10 dakika içinde imzalar atıldı ve lisans işlemleri başlatıldı.

00:52 KRİTİK 8 DAKİKA!

Miralem Pjanic’in lisans işlemleri 20 dakika sürdü. UEFA’ya Şampiyonlar Ligi için listelerini bildirecek olan beşiktaş’lılar rda geriye kalan 8 dakika çok kritikti.

00:57 VE PJANIC LİSTEDE

Kulüp profesyonelleri UEFA sisteminde takımın listesini hazır tutup Pjanic için gelecek bilgileri bekliyordu. Boşnak oyuncunun lisans bilgisinin kulübe ulaşmasıyla birlikte adı sisteme girildi ve Şampiyonlar Ligi listesine eklendi. Kara kartal’ın UEFA’ya listeyi gönderdiğinde geriye kalan süre 2 dakika 35 saniyeydi.

HİÇ ZORLUK ÇIKARMADI

Pjanic transferini değerlendiren Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, şunları söyledi: “Başkanımızın öncülüğünde yoğun bir mesai harcadık. Biz alışığız SON DAKİKA transferlerine. Beşiktaş, adının olduğu her yerde hedefe oynar. Kadromuzu çok önemli isimlerle güçlendirdik. Son olarak Pjanic’i getirmek bizi de camiamızı da mutlu etti. Bu denli önemli bir ismi, uygun maliyetlerle getirmek kolay değildir. Barcelona’nın 60 milyon Euro bonservis ödediği çok ciddi rakamlar kazanan bir ismi, şartlarımıza uygun bir şekilde transfer ettik. Pjanic bize hiç zorluk çıkarmadı, aksine yardımcı oldu. Onun Kara Kartal’a gelme isteği ile bizim onu kadromuzda görme isteğimiz birleşince hiç zorluk yaşamadan transferi noktaladık.”

YERLİ MARŞI’YLA ‘GELİYORUM’

Miralem Pjanic, transferi sonrası sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımda bulundu. Yıldız orta saha, “Come to Beşiktaş” mesajlarından hazırladığı videoya Mozart’ın yerli Marşı’nı ekledi ve “Tamam, geliyorum” ifadesini kullandı. 31 yaşındaki Futbolcunun, bir diğer paylaşımı ise “Kartal’ın hedefi her zaman zirvedir!” şeklinde oldu.

MERİH: GÜZEL ÜLKEMDE BOL ŞANSLAR

Atalanta’da top koşturupMerih Demiral, Juventus’ta birlikte forma giydiği Pjanic’e sosyal medya hesabından başarı dileğinde bulundu. Milli Futbolcu, mesajında “Güzel ülkemde bol şanslar kardeşim” ifadelerini kullandı.

HOCAMIZ ÇOK İSTEDİ

AHMET BULUT TELEFONLA ARADI

Birçok yıldızın Türkiye’ye gelmesini sağlayan menajer Ahmet Bulut, Miralem Pjanic’e telefon ederek İstanbul’u, Kara kartal’ı ve taraftarları anlattı. Bu sezon takıma kazandırılan isimlerle güçlü bir kadrosun olduğunu aktardı ve Futbolcunun olumlu olan görüşlerini daha da pekiştirdi. Bosnalı yıldız, o sıralarda Rusya’nın Zenit takımından gelen teklifi geri çevirdi.

TÜRKİYE’NİN EN DEĞERLİ KADROSU

Beşiktaş, Pjanic transferi sonrası 127.15 milyon Euro kadro değeri ile 4 sezon sonra (2017-18: 144,7m Euro) ligin en değerli kadrosuna sahip oldu. İşte liste:

TEK SÜRPRİZ GÜVEN

Şampiyonlar Ligi listesinde tek sürpriz Güven sergen Sergen Sergen Yalçın’ın yazılmaması oldu. 22 yaşındaki santrfor, Ümraniye ile oynanan hazırlık karşılaşmasındaiki gol atmıştı ancak bu performansı bir şeyi değiştirmedi. Gece verilen listede adı yer almadı.

Sabah

(Fotomac)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.