sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Spor yazarları Rizespor-Beşiktaş maçını yorumladı! – Beşiktaş Haberleri

TURGAY DEMİR – EASİFAT KAMİLA! Beşiktaş inanmışlar ordusu maşallah… Her hafta başka bir zorlu rakip çıkıyor karşısına ve her hafta bir başka …

TURGAY DEMİR – EASİFAT KAMİLA!



Her hafta başka bir zorlu rakip çıkıyor karşısına ve her hafta bir başka oyuncusu sakat ya da cezalı durumda oluyor… Bu durumda çok kişi pes eder kaderine razı olurdu… Sergen Yalçın ve Beşiktaşlı Futbolcular ise kaderin gayrete aşık olduğunu bilerek dişleriyle, tırnaklarıyla mücadele edip adeta söke söke alıyorlar altın değerindeki puanları…

Rize gerçekten zor deplasman… Beşiktaş güçlü rakibi karşısında maçnın büyük bölümünde kendi oyununu sahaya yansıttı… Yürekli mücadele, geriden başlayıp en ön tarafta da en etkili şekilde devam eden harika pas trafiği yakalanan sayısız pozisyon, sayılanı, sayılmayanı filelere giden toplam beş top… Bunlar gecenin Beşiktaş adına mükemmel taraflarıydı…

3-0’dan sonra yenilen iki duran top golü ve son dakikalarda yaşanan gereksiz stres ise bir anlamda işin tuzu, biberi oldu… karşılaşma boyu etkisiz olan Rizespor iki golü üst üste bulunca son bir gayretle çaba harcasa da Kara Kartal’a çelme takamadı…

Gecenin adamı elbette Ghezzal’dı… Top ayağına adeta yapışıyor, üç kişi arasından tere yağından kıl çeker gibi çıkarıyor meşin yuvarlağı… Dün ligin asist rekorunu eline geçirirken ayrıca dillere destan bir gol daha attı. Yüreğine, ayağına sağlık; easifat kamila (Kusursuz fırtına)… Gökhan Töre ona keza… Alışık olmadığı bölgede hem çok çalıştı hem de klas bir gol attı.

Adem Ljajic kendine gelmeye başladı oynadı, oynattı… Josef ve Atiba, arkada Vida-Velinton, Dorukhan, N’Sakala… Herkes görevini layıkıyla yaptı… Tek yumruk olup kenetleniyor ve savaşarak kazanıyor Beşiktaş… Ligin en iyi futbol top koşturuptakımı olarak hak ediyor. Bize de saygı duymak ve alkışlamak düşer.

SİNAN VARDAR – SİHİRBAZ-3

Dün yine harika bir şov izledik… Yapım-yönetim; Rachid Ghezzal’dı… Üçüncü kez Ghezzal’i başlığa taşıyorum; dünkü mücadelede ‘Sihirbaz’ yine sahnedeydi. İddia ediyorum bu adam futbolu başka bir frekansta oynuyor. Dün karşılaşmanın başında sazı eline aldı, harika bir pasla Beşiktaş resitalini başlatan isimdi. Attığı 3. golü anlatacak kelimeler nasıl bulunur; bilemiyorum.

Attığı nefis pasları ve golü tekrar tekrar izlemek, izlettirmek gerek. Cezayirli yıldız; yabancı çöplüğüne dönen yerli futboluna en güzel mesajı verdi; transfer dediğin işte böyle olur. Beşiktaş dün şampiyon gibi oynadı. maçnın son 3 dakikasına kadar rakibini ezdi geçti. Takım inanılmaz bir ahenkle mücadele etti. Tek tek tüm oyuncu kardeşlerimi alınlarından öpüyorum. 19 yaşındaki Ersin’in maç 1-0’ken harika iki top çıkararak takımı stresten uzak tutması önemliydi.

Geçtiğimiz hafta çok eleştirdiğim Adem Ljajic de belli ki beni serzenişimi duymuş ki dün 10 numaralık performansıyla parıldadı. Gökhan Töre, Josef klas ayaklardı. Özellikle Töre her topu aldığında eski günlerdeki rakip defansı allak bulak etti.

maçnın 87. dakikasından sonra ne olduğunu anlamakta zorluk çektim. Futbol hiç bir zaman şakaya gelmiyor. Arka arkaya gelen Rizespor golleri siyahbeyazlılar a soğuk terler döktürdü. Aman beyler şunun şurasında 4 hafta kaldı, kendi kurduğunuz güzelliklere yazık etmeyin. İnanın kalbimiz kaldırmıyor.

Bir takımın başarısı; başarılı başkan ve yöneticiler, güzel oyuncu lar, iyi teknik adam ve ekibiyle olur. Özellikle de kondisyoner Stefano’ya sevgilerimi gönderiyorum. Bu sıkışık fikstürde iyi iş çıkarıyor.

Hakem Abdülkadir Bitigen ve VAR odası; hemen hemen her Beşiktaş maçsındaolduğu gibi yine kötü bir yönetim gösterdi. Hele hele Atiba’nın golü neden iptal edildi kimse anlayamadı. Beşiktaş sadece kendisine haftalardır bilenen Rize’yi yenmedi, kötü hakem organizasyonunu da yerle bir etti.

(Fotomac)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.