sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!

10:52 Galatasaray, dünya devini rezil etti! Tarihi galibiyet sonrası efsane logoyu değiştirdiler

14:25 MANCHESTER UNİTED GALATASARAY MAÇI EXXEN canlı izle 📺 | Manchester United Galatasaray maçı canlı izle – Spor Haberleri



Son dakika haberi: Spor yazarları Beşiktaş – Alanyaspor maçını değerlendirdi – Beşiktaş Haberleri

GÖRMEK VE ÇÖZMEK – REHA KAPSAL Beşiktaş, son haftalardaki puan kaybını alana yansıtmadan yüksek bir güçle maçya başladı. Birinci 25 dakikalık …



GÖRMEK VE ÇÖZMEK – REHA KAPSAL

Beşiktaş, son haftalardaki puan kaybını alana yansıtmadan yüksek bir güçle maçya başladı. Birinci 25 dakikalık kısımda bir gol bulup 3 topu da direkten döndü. Bilhassa de rakibin savunma ile orta alanı ortasında çok rahat topla buluşup yeterli organize oldu. Alanyaspor’un çizgiler ortasında fazla uzaklık bırakmasından yararlandı. Dikine toplar atarak dominant bir oyun sergiledi.

Topun kaptırıldığı yerde de ön alan ve bölgesel baskılar uyguladılar ve rakip yarı alanda da fazla kaldılar. Bununla birlikte ikinci topları (sahipsiz topları) çok çabuk kazanmaları, daha fazla topa sahip olmaları, atak üretkenliğini artırdığı üzere fizikî olarak da çok yıpranmamalarını sağladı.

Beşiktaş’ın en büyük kahrı oyun gelgitleri yaşaması… Bilhassa 1-0 önde olduğu vakit… Beşiktaş atakta topu kaptırdığında savunma geçişlerindeki oyuncu eksikliği hissediliyor. Geniş alanda yakalandıkları için de rakip çok rahat durum üretiyor. 1-0 gerideyken Alanya kırılma anlarında 3 tane net gol konumu kaçırdı.

Doğal ki bu türlü maçlarda 1-0 tehlikeli skordur. Birinci yarı bir topu direkten dönen Ghezzal’ın ikinci yarı tıpkı yer ve uzaklıkta büyük rahatlıkla ikinci golü bulması Kara kartal’ı rahatlattı. Gerisinden da Beşiktaş’ın süratli çıktığı anda N’Koudou’nun geniş alanda attığı gol maçnın kopmasını sağladı.

Cenk’in 51 gün sonra alanlara golle dönmesi değerliydi. Zati santrfor olarak zeki ve sezgisi yüksek bir oyuncu… Attığı golle de özgüven sağladı ve kadronun gücünü yükseltti. Beşiktaş’ta son 2 gayrette kaybedilen 5 puandan sonra birtakım problemler oluşmuştu. Natürel ki eksik oyuncular da vardı. Yalnız Alanya karşısında tekrar puan kaybı yaşansaydı daha büyük krize girebilirdi.

Nasıl kaybedilen 5 puanda Sergen Yalçın’ı eleştirdiysek; teknik adam ve önder olarak da sorunlu süreçte oyuncuları mental ve de taktiksel olarak Alanya maçına uygun hazırladığını söyleyebiliriz. Hakikat tespitler yapıp, problemleri ‘görmesi ve çözmesi’ gerekiyordu. Sergen Yalçın da bunu muvaffakiyetle yaptı, hem yeterli futbol hem de farklı galibiyet geldi.

MUHTEŞEM NOVA! – TURGAY DEMİR

Önder Beşiktaş dün ligin en tehlikeli kadrolarından Alanyaspor’u yenerek şampiyonluk yolunda dev bir adım attı. Kasımpaşa mağlubiyeti umutlanan rakiplere gözdağı vermek için bu karşılaşmaı kazanmak kural sefer kuraldı.

Beşiktaş

Topu alışı, saklayışı, rakipten kurtarışı, maçın istikametini değiştirmesi, beynini ayaklarına indirmişçesine topla her buluşmasındaki zerafet büyüleyiciydi… Adeta bir harika nova üzere patladı dün gece Ghezzal… Allah nazardan korusun.

İşte Kara kartal’ın penaltı beklediği pozisyon!
Beşiktaş’ta Josef şoku!
Beşiktaşlı yıldız için büyük övgü! “Büyüleyiciydi…”

Topu alışı, saklayışı, rakipten kurtarışı, karşılaşmaın istikametini değiştirmesi, beynini ayaklarına indirmişçesine topla her buluşmasındaki zerafet büyüleyiciydi… Adeta bir üstün nova üzere patladı dün gece Ghezzal… Allah nazardan korusun.

Beşiktaş birinci dakika değil birinci saniyeden itibaren yeterli başladı, kendi oyununu rakibine kabul ettirmeye çalıştı ve önde baskı uyguladı. Alanyaspor alışık olduğu üzere savunmadan hazırlık paslarıyla çıkmak isterken Siyah-Beyazlı Futbolcular denetimli baskılarla bunu engellediler. Üç top direkten dönmese maç çok daha erken kopardı.

Bunu söylerken Alanyaspor’un da hakkını yemeyelim. Kapanmadılar, güzel oynamayı hedeflediler. Üç net konum da onlar kaçırdılar. Babacar’ın gününde olmaması onlar ismine şanssızlıktı. Cenk Tosun’un üç yıl sonra İnönü’yü, Seba’nın doğum gününden bir gün sonra golle selamlaması manalıydı. Onun dışında Beşiktaş’ta herkes vazifesini yaptı.

Sonradan girenlerden Dorukhan misyonunu layıkıyla yaptı ve önümüzdeki haftalar için âlâ sinyaller verdi. N’Koudou ona keza, attığı gol maçı tam manasıyla bitirdi. Beşiktaş emin adımlarla şampiyonluğa yürüyor. Tosun Paşa da devrede. Artık Seferoğulları ve Tellioğulları düşünsün!

SİHİRBAZ – SİNAN VARDAR

Beşiktaş dün Alanyaspor karşısında ligin en kıymetli müsabakalarından birine çıkarken şampiyonluk yolunda çok fakat çok değerli 3 puanı haznesine yazdırdı. Dünkü galibiyet aslında 3 puandan da fazlasıydı. Kasımpaşa karşısında hakem pürüzüne takılan Siyah-Beyazlı ekip, 90 dakika boyunca gösterdiği performansla şampiyonluğu ne kadar istediğini ortaya koydu.

müsabakanın yıldızı hiç kuşkusuz ki Rachid Ghezzal’di. Hani son dakikada transfer edilen, ‘futbolu unuttu’ denilerek transferi eleştirilen Rachid Ghezzal dün alanda futbol gösteri yaptı. Bu adam Futbolcu değil bir sihirbaz….

Cezayirli yıldız maçın daha 1. dakikasında o denli bir şut attı ki, top direkten dönerken ‘bu gösteri devam’ edecek dedim içimden. O denli de oldu… O denli milimetrik paslar attı ki resital tadındaydı.

Attığı golde yaptığı plase uzun yıllar konuşacak hoşluktaydı. Atiba iki golde de nefis asistler yaparken tekrar yüreğini alana koydu. 3-4 gündür Beşiktaş’ı soran dostlarıma ‘Aboubakar ve Cenk oynamazsa forvette Atiba oynar” oynar demiştim. Bana gülenler de oldu lakin işte Atiba, işte nefis iki gol pası…

Beşiktaş bir haftanın sonrasında yeniden fabrika ayarlarına döndü. Cenk Tosun üzere golcünün kadro için ne kadar değerli olduğu görülürken Welinton savunmada kaç top kesti; sayamadım. Oyuna son 20 dakikada giren N’Koudou da kontrataklarda ekip için büyük güç.. Beşiktaş tartışmasız şampiyonluğun en kıymetli favorisi…

Beşiktaş’ta tek eleştirebileceğim isim öncelikli vazifesi markaj yapmak olan N’Sakala’nın alanda abuk subuk işlere dalması… Alanyaspor oyunu çirkinleştirmeden oynadı. Efecan ve Caulker’ın eksikliklerini çok aradılar. Hakem Ümit Özyerli başarılı bir müsabaka yönetti. Eyyamsız müsabaka yönetmek bu kadar güç değilmiş değil mi Halil Umut Meler?

(Fotomac)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.