sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Beşiktaş’ta taraftardan Sergen Yalçın’a tepki! “Resmen mundar oldu” – Sevdamız Beşiktaş

Süper Lig’in 32. haftasında Kasımpaşa’ya konuk olan Beşiktaş, ligde son oynadığı Fenerbahçemaçına göre iki farklı isimle sahada yer aldı. Siyah …

Süper Lig’in 32. haftasında Kasımpaşa’ya konuk olan Beşiktaş, ligde son oynadığı Fenerbahçemaçına göre iki farklı isimle sahada yer aldı. Siyah-beyazlı takım, milli karşılaşma arası sırasında yeni tip koronavirüsvakalarının yanı sıra sakat ve cezalı futbolcuların olmasıyla Kasımpaşa karşılaşmasına önemli futbolcularından yoksun çıktı. Sakatlığı süren 2 isim Aboubakar ve Mensah kadroda yer almadı.



Cezalı Ghezzal’in alternetifiNecip Uysal

Fenerbahçekarşılaşmasındagördüğü sarı kartla Kasımpaşa maçsında cezalı duruma düşen Rachid Ghezzal’in alternetifiNecip Uysal ilk 11’de forma giydi.

Rosier sağ kanatta

Necip Uysal savunmanın sağında görev alırken, sezon başından beri bu bölgede forma giyen Valentin Rosier orta sahanın sağında oynadı. Siyah-beyazlı takımte ayrıca Ersin Destanoğlu, Welinton, Domagoj Vida, Fabrice N’Sakala, Josef de Souza, Atiba Hutchinson, Adem Ljajic ilk 11’de sahaya çıktı.

Necip’ten hata

karşılaşmanın 19. dakikasında ev sahibi takım Aytaç Kara ile 1-0 öne geçerken, beşiktaş’lılar rda Necip Uysal’ın golden önce yaptığı pas hatası pahalıya mal oldu. Hata sonrası topla buluşan lacivert-beyazlılarda Aytaç Kara, ceza sahası dışından müthiş bir gol attı .

Rosier tepkisi

Valentin Rosier’in sağ kanatta aksaması üzerine Beşiktaşlı taraftarlar tepki gösterdi. Necip Uysal-Rosier kanadının performansı eleştirildi. İşte o yorumlar…

Rosier’i çek alternetifihocam. İlk yarı çöpe gitti

Şapkadan tavşan çıkmadı Rosier den sağ açık olmaz. Acil Gökhan’ın girmesi lazım

Necip hemen çıkart hocam hemen Çek Rosier’i sağ beke, at Ljajiç’i sağ açığa al ortaya Oğuzhan’ı.. Necipin orayı otoban yaptılar..

Şu ana kadar Rosier’in yer değişikliği yaramamış görünüyor… Sağ açıkta eksik, sağ bekte de düşükkalıyoruz.

bek oynamak başka, kanat oynamak başka. rosier bek oynarken boşluk bulup üretiyordu, kanat oynuyor ayağına değen top yok. futbol bu kadar basit bir oyun olsa dani alves kanat oynardı, değil.

Necip acilen çıkmalı Rosier kendi alternetifigeçmeli adamlar sağ tarafımızdan gelip duruyor

Rosier sağ açıkda resmen mundar oldu ! Allahini seven sağ kanada yardıma gitsin

Tosic eski takımına karşı

Kasımpaşa’nın da ilk 11’de görev alan Dusko Tosic, eski takımı Kara Kartal’a karşı forma giydi. Kartal formasını 2015-2018 yılları arasında giyen Tosic, Çin’in Guangzhou ekibine transfer olmuştu. Tosic, ara transfer döneminde Kasımpaşa’nın kadrosuna dahil olmuştu.

N’Koudou 4 karşılaşma sonra ilk 11’de

Siyah-beyazlı ekibin Fransız Oyuncusu N’Koudou, 4 karşılaşma sonra ligde ilk 11’de görev yaptı. Kara kartal’ın Süper Lig’in 27. haftasında Yukatel Denizlispor’u 3-0 yendiği mücadelede ilk 11’de şans bulan N’Koudou; Yeni malatyaspor, Gaziantep, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçekarşılaşmalarında sonradan oyuna dahil oldu.

Gökhan Töre kadroda

Beşiktaş’ta sakatlığı geçen Gökhan Töre de Kasımpaşa karşılaşmasındayedekler arasında yer aldı. Gökhan, sakatlığı sebebiyleligdeki Medipol Başakşehir ve Fenerbahçekarşılaşmasındakadroda yer alamamıştı. Gökhan, ayrıca Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Medipol Başakşehir karşılaşmasında da takımını yalnız bırakmıştı. Siyah-beyazlı takımte ayrıca kaleciler Utku Yuvakuran, Emre Bilgin ile Oyuncular Francisco Montero, Oğuzhan Özyakup, Bilal Ceylan, Rıdvan Yılmaz ve Serdar Saatçi Kasımpaşa karşılaşmaına yedek başladı. Aboubakar, Mensah ve Hasic karşılaşmayı tribünden takip etti.

Cenk Tosun yok

Bosna Hersek 21 Yaş Altı Milli Takımı’nın Karadağ ile oynadığı Avrupa Şampiyonası eleme turu grup müsabakasında sol dizinden sakatlanan Ajdin Hasic de kadroda yer alamadı. Yeni tip koronavirüs test sonuçları pozitif çıktığı için A Milli Takım kadrosundan çıkarılan siyah-beyazlı oyuncular Cenk Tosun ile Dorukhan Toköz de karantina süreci sebebiylekadroda yer alamayan isimler arasında bulundu.

N’Koudou 11’de

Teknik adam Sergen Yalçın, Fenerbahçederbisinde görev verdiği Aboubakar’ın yokluğunda bu sezon sol kanatta görev verdiği Cyle Larin’i forvette görevlendirdi. Larin’in forvet hattına geçmesiyle Fenerbahçederbisinde yedek soyunan Georges-Kevin N’Koudou Kasımpaşa karşısında ilk 11’de şans buldu.

Şenol Can takımın başında ilk maçına çıktı

Kasımpaşa’nın yeni teknik adamü Şenol Can, lacivert-beyazlı takımın başında ilk maçına çıktı. Milli karşılaşma arasında teknik adam Fuat Çapa ile yollarını ayıran Kasımpaşa, Can’ı takımın başına getirmişti. Şenol Can son olarak Fatih Karagümrük’te görev yapmıştı. Kasımpaşa’da sakatlıkları bulunan Yusuf Erdoğan, Armin Hodzic ve Julian Marc Jeanvier, Beşiktaş karşısında forma giyemedi.

10 Bin TL’ye varan hoş geldin bonusu Misli.com’da

(Milliyet)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.