sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Mamadou Niang kimdir, nereli, kaç yaşında? Mamadou Niang hangi takımlarda oynadı? Mamadou Niang futbolu ne zaman bıraktı? – Beşiktaş Haberleri

Harika Lig’de tesirli muvaffakiyet göstermiş olan golcü oyuncular vardır. Bu golcü Futbolculardan birisi de Niang’dır. Mamadou Niang Üstün Lig’de …



Harika Lig’de tesirli muvaffakiyet göstermiş olan golcü oyuncular vardır. Bu golcü Futbolculardan birisi de Niang’dır. Mamadou Niang Üstün Lig’de büyük ekiplerde forma giymiş bir santrafordur. Santrafor bölgesinde bilhassa süratli koşuları ve sırtı dönük oynama yeteneği ile birçok gayrette tesirli muvaffakiyet göstermiştir. Üstün Lig’de oynamış olduğu ekiplerde epey fazla gol atmayı başarmıştır. Mamadou Niang Muhteşem Lig’de sahne almış en güzel santraforların ortasında yer almaktadır. Mamadou Niang şuanda emekli olmuş bir Futbolcudur. Muhteşem Lig’e damgasını vurmayı başarmış oyuncular ortasındadır. 1.78 metre uzunluğundaki Mamadou Niang muhteşem ligde bilhassa Fenerbahçe’de ki mesleği ile bilinmektedir. Ayrıyeten kendi ülkesinin santrafor mevkisinde de forma giymiş eski bir ulusal oyuncudur. Niang’ın tam ismi Mamadou Hamidou Niang’dır.

Mamadou Niang kimdir, nereli?

Mamadou Niang Senegal’in Matam kentinde dünyaya gelmiştir. Senegal asıllıdır.

Mamadou Niang kaç yaşında?

1979 doğumlu olan Mamadou Niang 42 yaşındadır.

Mamadou Niang Üstün Lig’de hangi ekiplerde oynadı?

Mamadou Niang Harika Lig’de evvel Fenerbahçedaha sonra ise Beşiktaş ‘ta oynamıştır. Beşiktaş’ta oynadığı periyot ise kiralıktır.

Türkiye’ye hangi kadrodan geldi?

Mamadou Niang Türkiye’ye Fransız ekiplerindenolan Marsilya kadrosundan gelmiştir.

Mamadou Niang’nın Hayatı

1979 yılında Senegal’de dünyaya gelen Mamadou Niang futbol oynamaya merak salmıştı. Fransa takımlarından olan Le Havre ekibinin gençlik grubunda forma giymiş olan Mamadou Niang burada gol yollarında ki tesirli performansı ile kısa müddette hocalarının dikkatini çekti. 1998 – 1999 yılları ortasında Le Havre’nin genç ekibinde forma giymiştir. Fransız takımlarındanolan Troyes ekibi Mamadou Niang’ı beğenmiş ve Futbolcuyu kendi altyapısına dahil etmiştir. 1999 yılında da Troyes altyapısı ile futbol karialternetifidevam etmiştir. Mamadou Niang 2 yıl da bu kadronun altyapısında forma giymiştir.

18 yaşına geldikten sonra Troyes grubu ile professyonel kontrata imza atmıştır. 2001 yılından 2003 yılına kadar Troyes takımında forma giyen Mamadou Niang 47 çabada forma giyerek 8 gol atmıştır. Mamadou Niang 2003 yılında ise bir öbür Fransız kadrosu olan Metz grubuna kiralık olarak gönderildi. Metz takımında 12 gayrette forma bahtı buldu ve 5 gol attı. KarialternetifiFransa’da devam eden Mamadou Niang Strasbourg kulübü ile 2003 yılında anlaşmıştır. 2003 – 2005 yılları ortasında bu grupta forma giymiş olan Mamadou Niang 56 çabada forma giyerek 21 gol atarak gol yollarında epey tesirli bir muvaffakiyet sergilemiştir.

2005 yılında mesleğinde en fazla forma giydiği ekip olan Marsilya ekibi ile anlaşmıştır. Mamadou Niang Marsilya ekibi ile 5 sene forma giymiştir. 2005 – 2010 yılları ortasında Olimpik Marsilya takımının vazgeçilmez 11 oyuncusu haline gelmiştir. Marsilya takımı ile 155 resmi gayrette forma giymiştir. 71 gol atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Mamadou Niang 2010 yılında ise Fenerbahçeile anlaşmıştır. Futbolcu Fenerbahçeile anlaştıktan sonra böylece harika lig karialternetifibaşlamış oldu. Mamadou Niang 2010 – 2011 yılları ortasında Fenerbahçe’de forma giymiştir. 29 gayrette Fenerbahçeforması giyen Senegalli oyuncu 15 gol atmıştır.

Fenerbahçe’den 2011 yılında ayrıldıktan sonra yolu Arabistan takımlarından olan Al Sadd ekibi ile kesişmiştir. Al Sadd kadrosu ile 2011 – 2014 yılları ortasında forma giyen Mamadou Niang 26 uğraşta forma giymiştir. 9 gol atmıştır. Al Sadd ile mukavelesi devam ederken 2013 yılında Beşiktaş Niang’ı kiralamıştır. Kara kartal’ın teklifini kabul eden Mamadou Niang böylece ikinci defa üstün lig macerasına başlamış oldu. Mamadou Niang Beşiktaş ile kiralık olarak forma giydiği dönemde 10 resmi çabada misyon almıştır. 3 gol atmıştır. Son olarak ise Fransa 2. lig ekiplerindenolan Ac Arles grubu ile anlaşmıştır. Mamadou Niang bu ekipte 17 uğraşta 2 gol atmıştır. Mesleğini Ac Arles kulübünde noktalamıştır. Mesleği boyunca 352 müsabakaya çıkan Mamadou Niang 134 gol atmıştır.

Mamadou Niang’ın Ulusal Ekip Geçmişi

Mamadou Niang ulusal ekip ile 2002 yılında birinci sefer tanışmıştır. 2002 yılından 2012 yılına kadar tam 10 sene Senegal ulusal grubu ile 59 müsabakaya çıkmış ve 19 gol atmıştır.

(Fanatik)

Kartal haberleri

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.