sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Beşiktaş oynadığı maçların mutlak hakimi! – Beşiktaş Haberleri

Harika Lig’in ikinci yarısına 5 puan kaybederek başlayan Beşiktaş, arka arda aldığı iki galibiyetle tepe yarışını sürdürdü. siyahbeyazlılar …



Harika Lig’in ikinci yarısına 5 puan kaybederek başlayan Beşiktaş, arka arda aldığı iki galibiyetle tepe yarışını sürdürdü. siyahbeyazlılar geçtiğimiz hafta 70 dakikasını 10 kişi oynadığı gayrette İttifak Holding Konyaspor’u 1-0 yendikten sonra dün de Ankara deplasmanında çok üstün bir oyunla Gençlerbirliği’ni 3-0 yenerek puanını 51 yaptı.

OYNADIĞI MAÇLARIN MUTLAK HAKİMİ
Önder Galatasaray’ın sonrasında averajla ikinci sırada bulunan Kara kartal’ın bu dönem en çok öne çıkan özelliği, oynadığı maçların mutlak hakimi olması.

Sergen sergen Sergen Sergen Yalçın’ın 4-1-4-1 tertibinde rakip yarı alanda uyguladığı presle müsabakanın tamamına yakın kısmında üstün top koşturupkara kartallılar , birinci golü attıktan sonra büsbütün defansa çekilip kontrataklarla gol aramak yerine, baskısını devam ettirip farkı açma hedefini güdüyor. Bunu yaparken de paslaşmalar, orta toplar, ceza alanına ortalar ve art direk sürprizleriyle daima gol kovalayan Sergen sergen Sergen Sergen Yalçın’ın öğrencileri, izleyenlere de keyifli müsabakalar sunmaya devam ediyor. Her maç en az 6-7 gol durumuna giren siyah beyazlılar , 53 golle şu anda ligin en çok gol atan kadrosu durumunda.

10 KİŞİ KALSA DA OYUN ÜSTÜNLÜĞÜ KARA KARTAL’IN
Beşiktaş’ın öne çıkan bir öbür özelliği ise 10 kişi bile kalsa karşılaşmaı asla bırakmaması ve yeniden karşılaşmaın hakimiyetini ele geçirmesi oldu.
Bu dönem Yukatel Denizlispor, Gaziantep FK, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Konyaspor maçsında10 kişi kalan siyah beyazlılar beş müsabaka içinde yalnızca Gaziantep FK karşılaşmasındaüstünlüğü sağlayamadı.

Beşiktaş, kırmızı kart gördüğü Denizlispor karşılaşmasında23, Gaziantep FK maçsında35, Fenerbahçekarşılaşmasında40, Trabzonspor karşılaşmasında15 ve Konyaspor maçsında70 dakika 10 kişi oynarken yalnızca Gaziantep FK maçsındaoyun olarak uygun bir imaj veremedi ve 3-1 yenildi. kara kartallılar 10 şahısla Denizlispor, Fenerbahçeve Konyaspor’u yenerken Trabzonspor’a 2-1 yenilmesine karşın 10 kişi kaldıktan sonra girdiği 3-4 durumdan yararlanamamıştı.

ABOUBAKAR VE LARİN SUSTU, CENK TOSUN SAHNEYE ÇIKTI
kara kartallılar ın bu dönem skor yükünü taşıyan 2 santrforu Aboubakar ve Larin’in son müsabakalarda hem formsuzluk hem de şanssızlık yaşadığı bir gerçek.

Ligin birinci yarısında 12 gol atan Cyle Larin 20’nci haftadaki Fatih Karagümrük maçsından bu yana 5 karşılaşmaı sessiz geçerken, yeniden 12 golü bulunan Aboubakar da 22’nci haftadaki Trabzonspor müsabakasından bu yana 3 karşılaşmatır gol atamıyor. Gruba geldiğinin sonraki gününden bu yana, annesinin vefatı sebebiyle müsaadeli olduğu 2 müsabaka haricinde, tüm müsabakalarda top koşturupAboubakar ve kırmızı kart cezalısı olduğu Kasımpaşa karşılaşmaı haricinde yeniden tüm müsabakalarda forma giyen Larin’in, ağır tempoda yorgun düştükleri net bir formda gözlemleniyor. Teknik adam Sergen Yalçın ise bu durumu iddia ettiği için, devre ortasında ısrarla santrfor transferi istemiş ve idare de eski golcüleri Cenk Tosun’u kiralamıştı.

Everton’dan hazır gelen Cenk Tosun, birinci olarak Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasındasahneye çıktı ve fileleri havalandırdı. Lakin bu gol, öncesinde faul olduğu için geçerli sayılmadı. Gençlerbirliği karşılaşmaına yedek başlayan ulusal golcü, Aboubakar’ın alternetifigirdiği çabada 2 gol birden atarak grubunu rahatlatan ve skoru 3-0 yapan Futbolcu oldu. Güya Kara Kartal’danhiç gitmemiş üzere, anında ekibe ahenk sağlayan Cenk Tosun, önümüzdeki maçlarda birinci onbire de göz kırpmaya başladı. Cenk Tosun’un hazır ve formda oluşu en çok da teknik adam Sergen sergen Sergen Sergen Yalçın’ın elini güçlendirdi ve usta teknik adam hamle zenginliğine bir golcü daha eklemiş oldu.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAYI BAY GEÇECEK
Ligde siyah beyazlılar önümüzdeki haftayı BAY geçecek. Üst üste maçlar yapan, hafta içinde de Konyaspor ile 120 dakikanın üstünde kupa karşılaşmaı top koşturupBeşiktaş için bu orta, hem sakatların uygunlaşması hem de futbolcuların dinlendirilmesi açısından bir fırsat olarak görülüyor. 11 günlük ortada Oğuzhan ve Rıdvan’ın büsbütün güzelleşerek kadroya dönmesi beklenirken, Montero’nun ise yetişmesinin güç olduğu şahsen teknik adam Sergen Yalçın tarafından açıklandı.

(Fotomac)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.