sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Beşiktaş tarihine geçen fiyasko transferler! Gelen gideni arattı – Beşiktaş Haberleri

Pedro Franco 2013’te Başkan Özen’in sportif yöneticilik yaptığı devirde 2.4 milyon Euro bonservis ödenerek Kolombiya kulübü …

Pedro Franco



2013’te Başkan Özen’in sportif yöneticilik yaptığı devirde 2.4 milyon Euro bonservis ödenerek Kolombiya kulübü Millonarios’tan takıma katılan ve ‘geleceğin stoperi’ olarak lanse edilen Franco, sınıfta kalmıştı.

5 yıl kaldığı Siyah-Beyazlılar’da 1. Lig grubu Boluspor dahil olmak üzere pek çok kulübe kiralanan ve öteki kadrolara gitmesine karşın yıllarca 1.4 milyon euroluk fiyatının kıymetli bir kısmı Beşiktaş tarafından ödenen Franco ligde yalnızca 239 dakika oynadı.

Sezer Öztürk

Beşiktaş, Sezer Öztürk’ü 2013 Temmuz’unda 1.5 milyon Euro ödeyerek Fenerbahçe’den almıştı. Tıpkı yılın ekim ayında ekip kaptanı İbrahim Toraman’la arbede ettikten sonra takım dışı kalan ulusal oyuncu, bir daha A ekip takımında yer bulamadı.

Kontratı gereği dönem sonuna dek 1.1 milyon Euro ödenmesi gereken Sezer’e fesih bedeli olarak 900 bin Euro verildi ve yollar ayrıldı. Sezer Öztürk, bir tane bile resmi müsabakaya çıkmadan Beşiktaş mesleğini noktalamış oldu.

Berkant Göktan

Bayern Münih altyapısının en büyük yeteneklerinden birisi olarak görülen ve 3 büyükleri peşine takan Berkant Göktan, tercihini Lucescu’lu Galatasaray’dan yana kullanmıştı. Galatasaray’da geçirdiği 3 yılın sonrasında ekipten ayrılan Beşiktaş, 2004’te Kara Kartal’a imza attı. 7 çabada 2 gol atan yerli asıllı Alman Futbolcu, dönemin tamamlanmasıyla kadrodan ayrıldı.

Juanfran

2004-2005 dönemi başında devrin teknik adamü Vicente Del Bosque’nin isteğiyle 4.5 milyon avro karşılığında Celta Vigo’dan transfer edilen ve Beşiktaş tarihinin birinci İspanyol Futbolcusu olan Juanfran, beklenilen performansı gösteremedi. Çıktığı 13 çabada 1 gol atabilen Juanfran, dönem sonu Ajax’a kiralandı, sonrasında bedelsiz olarak Real Zaragoza’ya imza attı.

Federico Higuain

Arjantinli yıldız golcü Gonzalo Higuain’in ağabeyi olan Federico’nun yolu 2007 yazında Türkiye’ye düştü. Siyah beyazlı forma ile 16 müsabakaya çıkıp yalnızca 2 gol atabilen Higuain, bir dönemin sonrasında gönderildi.

Ailton

Bundesliga’da 2004 yılında 28 golle gol hükümdarı olan Ailton, tıpkı yıl Almanya’da yılın Futbolcusu seçilen birinci yabancı Futbolcu olmuştu. 2005-2006 döneminde büyük umutlarla Kara Kartal’a gelen Ailton, beklentileri karşılayamadı. Werder Bremen’de geçirdiği altı başarılı yıldan sonra mesleği daima düşen Ailton, İstek Çalımbay periyodunda geldiği Beşiktaş’ta daha çok fazla kiloları ile gündemdeydi. 3.5 milyon euro bonservisle Kara Kartal’a gelen Brezilyalı forvet, Siyah Beyazlı grupta geçirdiği 1 dönemde 13 çabada 4 gol atabildi.

Rodrigo Tabata

Rodrigo Barbosa Tabata… Türkiye onu Gaziantep’deki futboluyla ve 2009-2010 dönemi başında 8 milyon Euro bonservis bedeliyle Kara Kartal’a imza atmasıyla tanıdı… Sakatlık yaşayan Delgado’nun alternetifibüyük umutlarla alınmasına karşın Siyah Beyazlı kadroda beklenen başarıyı yakalayamayan ve hayal kırıklığı yaratan Brezilyalı, çıktığı 49 uğraşta yalnızca 2 gol atabildi.

Michael Eneramo

2013-2014’te Sivasspor’la olan kontratı sona eren ve boştayken periyodun Beşiktaş teknik adamü Slaven Bilic tarafından takıma dahil edilmesi istenen Nijeryalı oyuncu Michael Eneramo, beklentilerin epey uzağında kaldı. Çıktığı 7 gayrette yalnızca 1 gol atan Eneramo’nun mukavelesi 500 bin euro karşılığında feshedildi.

Julio Alves

Kara kartal’ın başını en çok ağrıtan transferlerden birisi Julio Alves… Beşiktaş, 2011-2012 döneminin başında Atletico Madrid’e Alves’in bonservisinin yarısı için 3.1 milyon Euro ödedi. Ancak Alves, çok büyük bir hayal kırıklığı olarak ismini hafızalara kazıttı. A2 ekipte vazife yapan ve ligde vakit zaman 18 kişilik takıma alınan Alves, yalnızca 3 dakika alanda kalabildi. 5 yıllık mutabakat yapılan Alves’in kontratı Nisan 2013’te feshedildi.

Zafer Demiray

Trabzonspor’daki performansıyla dikkat çeken sağ kanat oyuncusu, 2002-2003 döneminin başında Kara kartal’ın yolunu tuttu. Karadeniz grubundaki muvaffakiyetini İstanbul’da gösteremeyen Zafer, Siyah Beyazlı formayı yalnızca 2 kere giyebildi.

Bebe

Beşiktaş’ın büyük umutlarla Manchester United’dan kiraladığı Bebe, Siyah Beyazlı takımda yalnızca 4 resmi maçya çıkabildi. Ağır bir sakatlık yaşayan Portekizli, dönemin tamamlanmasıyla sessiz sedasız Türkiye’den ayrıldı.

Mehmet Akyüz

2011-2012 dönemi başında TKİ Tavşanlı Linyitspor’da mükemmeller yaratan, büyük ümitlerle transfer edilen Mehmet Akyüz, Beşiktaş’taki günlerinde adeta futbolu unuttu. Almeida ve Mustafa Pektemek’in sakat olduğu vakitlerde dahi forma talihi bulamayan Akyüz, geçirdiği 2 dönemde fileleri sarsmayı başaramadı.

Lamine Diatta

2007-2008 döneminde Kartal forması giyen Diatta, bedelsiz olarak takıma katıldı. Vasatı aşamayan Diatta, ligde 6 uğraşta vazife alabildi. Manisaspor’dan Filip Holosko’yu transfer eden Beşiktaş, yabancı kontenjanı sebebiyleSenegalli savunma oyuncusu ile yollarını ayırmış ve Diatta, Newcastle’a imza atmıştı.

Victor Ruiz

2019-2020 döneminin başında Abdullah Avcı’nın isteğiyle Villarreal’den 2.5 milyon euro karşılığında transfer edilen Ruiz, Kartal formasıyla 26 müsabakaya çıkabildi. Beklentilerin altında kalan İspanyol stoper, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle kontratını tek taraflı olarak feshederek kadrodan ayrıldı.

Souleymane Youla

Souleymane Youla, süratiyle Muhteşem Lig’de 2000’li yıllara damga vuran forvetlerden biriydi. Gençlerbirliği’ndeki başarısı sonrası Temmuz 2015’te Kara Kartal’a transfer olmuştu. Beşiktaş’ta beklenilen performansı sergileyemeyen ve yalnızca 2 gol atabilen Youla, evvel Metz’e kiralandı, daha sonra Lille’e bonservisiyle gönderildi.

Denys Boyko

2015-16 döneminin devre ortasında Dnipro’dan 3.3 milyon Euro karşılığında Kara Kartal’a büyük ümitlerle transfer edilmesine rağmen beklentileri bir türlü karşılayamayan Denys Boyko, yediği yanlışlı gollerle gündemden düşmedi. Birinci olarak Malaga’ya kiralanan Ukraynalı eldiven, 2018’de Dinamo Kiev’e bedelsiz olarak transfer oldu.

Tyler Boyd

Sıkıntı durumda olan Ankaragücü’ne kiralık gelen ve oynadığı futbolla bir epey dikkat çeken Tyler Boyd, Beşiktaş’a transfer olmuş ABD’li Futbolcununbonservisine 2,4 milyon Euro ödenmişti. Vitoria Guimaraes’ten büyük umutlarla transfer edilmesine karşın Beşiktaş’ta beklenen patlamayı yapamayan Tyler Boyd, kısa mühlet içerisinde gözden çıkarıldı.

Pedro Rebocho

Portekizli sol bek Fransa’nın Guingamp grubundan 1 yıllığına kiralanmıştı. Beşiktaş ile 17 maçya çıkan Rebocho, gol ve asist katkısı yapamadan gruptan ayrıldı.

Douglas

Sivasspor’da gösterdiği başarılı performansla dönem başında Kara kartal’ın takımına katılan lakin yaşadığı sakatlıklar sebebiyleuzun mühlet alanlardan uzak kalan Douglas, Siyah Beyazlı formayla yalnızca 7 müsabakaya çıkabildi.

Jeremain Lens

Fenerbahçe’deki fantastik performansının sonrasında Beşiktaş’ın bonservisini aldığı Lens, hiçbir vakit bekleneni veremedi. Taraftara saç baş yoldurtan Hollandalı oyuncu, performansıyla değil sergilediği vasat performansla ismini hafızalara kazıttı.

Tomas Jun

Çek Cumhuriyeti’nin gol hükümdarı olarak Türkiye’ye geldiğinde bütün dikkatler ona çevrilmişti. Fakat Trabzonspor’da bekleneni veremeyen Tomas Jun, 2005-06 döneminin devre ortasında Beşiktaş tarafından kiralandı. 8 resmi müsabakaya çıkabilen Jun, 1 gollük muvaffakiyet sergiledi.

Nicolas Isimat-Mirin

Siyah-Beyazlıların, Ocak 2019’da PSV Eindhoven’dan takımına kattığı Nicolas Isimat Mirin, Beşiktaş’ta beklenen performansı gösterememesinin sonrasında Toulouse’a kiralanmıştı. Fransa’da da vasatı aşamayan Mirin, geri döndüğünde Sergen sergen Sergen Sergen Yalçın’ın gözüne giremedi.

Loris Karius

Liverpool’dan 2018’de satın alma unsuruyla transfer edilen file bekçisi Loris Karius, sergilediği performansla kara kartallılar ’ı bir türlü mutlu edemezken dönem sonunda opsiyonun kullanılmamasına karar verilmişti. Lakin ayrılık daha evvel gerçekleşti. Beşiktaş’ta 67 müsabakaya çıkan Alman kaleci, kalesinde tam 95 gol gördü.

Enzo Roco

2018-19 döneminde Kara Kartal’a gelen Roco, Siyah Beyazlı formayla 17 müsabakaya çıkabildi. İstikrarsız bir manzara çizen usta stoper ile yollar karşılıklı mutabakatla ayrıldı.

Aras Özbiliz

Kara kartal’ın 2016 yılında Spartak Moskova’dan 1.3 milyon euroya transfer ettiği ve 2020 yılına kadar mutabakat imzaladığı Aras Özbiliz, Siyah Beyazlı grupta yalnızca 5 müsabakaya çıkabildi. Büyük umutlarla geldiği Beşiktaş’ta hüsran yaşayan Ermeni oyuncu, Siyah Beyazlı grubun fiyasko transferleri ortasında kendisine yer buldu.

Orkan Çınar

2017-2018 döneminde Gaziantepspor’dan 450 bin Euro’ya alınan ve sırasıyla Konyaspor ile Adana Demirspor’a kiralanan Orkan Çınar tekrar göze giremedi. 10 resmi uğraşta forma giyebilen Orkan’ın kontratı Ocak 2020’de feshedildi.

Alvaro Negredo

2017-2018 döneminin başında transfer edilen Negredo, camiayı heyecan içerisine sokmuştu. 4 milyon 350 bin Euro maaş alan İspanyol forvet, istenilen performansı gösteremedi. Fiyat külfetinden de kurtulmak isteyen Beşiktaş, Real Madrid ve Manchester City üzere devlerde top koşturupusta golcü ile 1 dönem sonra yollarını ayırdı.

Vagner Love

Ocak 2008’de Cenk Tosun’u Everton’a sattıktan sonra golcü arayışı içine giren Beşiktaş idaresi, uzun süren görüşmelerin sonrasında Vagner Love’u Alanyaspor’dan 3 milyon karşılığında renklerine bağlamıştı. Akdeniz grubunda gollerini sıralayan Brezilyalı, Beşiktaş’ta ise dikiş tutturamadı. Beklentileri bir türlü karşılayamayan Vagner Love, 1 dönem sonra bedelsiz olarak Corinthians’a transfer oldu.

Matej Mitrovic

Rijeka’dan 4,2 milyon euro bedelle transfer edilen Mitrovic, ödenen bonservisin altında kaldı. Periyodun teknik adamü Şenol Güneş’in istediği performansı sergileyemediği için formaya hasret kalan Mitrovic, 2018’de Club Brugge’a satıldı.

Mustafa Pektemek

Ulusal Kadro’nun forveti olması beklenen, 2011 yazında Gençlerbirliği’nden Kara Kartal’a 4 milyon euro bonservisle gelen Mustafa Pektemek, kâfi performansı hiçbir vakit gösteremedi. Sık sık yaşadığı sakatlıklar yüzünden kadroya beklenen katkıyı yapamayan Pektemek, Başakşehir’e kiralık olarak gönderildiği 2016-17 dönemi hariç beşiktaşlılar dan totalde8,5 milyon euro yıllık garanti maaş kazandı.

beşiktaşlılar , Pektemek için bonservis dahil totalde12,5 milyon euro ödedi. Usta oyuncuBeşiktaş’ta forma giydiği 151 uğraşta ise totalde30 gol attı.

Alexis Ruano

2016 Ocak’ta Getafe’den transfer edilen Alexis’in Beşiktaş mesleği 1 sene sürdü. Usta savunma oyuncu, 10 lig maçsındaforma giydi ve ülkesine Alaves formasıyla dönüş yaptı.

Alexander Milosevic

Ocak 2015’te İveç grubu AIK’ten transfer edilen Milosevic, vasatı aşamayan isimlerden. Siyah Beyazlı kulüpte bulunduğu devirde Hannover 96, Darmstadt 98 ve Çaykur Rizespor’a kiralanan Milosevic’in mukavelesi 2017’de feshedildi.

Daniel Opare

2014-15 döneminde Porto’dan 6 aylığına kiraladığı Daniel Opare, 11 resmi çabada forma giydikten sonra Siyah Beyazlı takımdan ayrıldı.

Dany Nounkeu

Gaziantepspor ve Galatasaray maceralarının sonrasında 2013-2014 döneminin devre ortasında Kara Kartal’a kiralanan Dany, 9 çabada forma talihi buldu. Yaptığı yanılgılarla tenkit toplayan Dany ile yollar dönemin tamamlanmasıyla ayrıldı.

Gökhan Süzen

2013 yılının Ocak ayında 1.1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Başakşehir’den transfer edilen Gökhan, birinci döneminde 12 uğraşta forma talihi buldu, ikinci döneminde ise kulübeye mahkum oldu. Sonrasında Gaziantepspor’a kiralanan sol bek, döndüğünde forma yüzü göremedi ve mukavelesini karşılıklı olarak feshederek gruptan ayrıldı.

Dentinho

Ocak 2013’te Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk’ten kiralanan Dentinho, Dentinho, Beşiktaş’ta kaldığı yaklaşık bir yıllık müddette Üstün Lig’de yalnızca 8 gayrette forma giydi.

Berat Çetinkaya

2012-2013 dönemi yaz transfer devrinde genç ve maliyeti uygun isimlere yönelen Beşiktaş, Sakaryaspor’un genç stoperi Berat Çetinkaya’yı takımına katmıştı. 21 yaşında büyük ümitlerle Kara Kartal’a imza atan Berat için işler yolunda gitmedi. Sırasıyla Adana Demirspor, Kahramanmaraşspor, Sarıyer ve Bayrampaşa’ya kiralanan Berat’ın Beşiktaş macerası Siyah Beyazlı formayı giymeden son buldu .

Mehmet Akgün

2012-2013 döneminin başında Gençlerbirliği’nden transfer edilen Mehmet’i sakatlıklar zorladı. Takıma girmekte zorlanan sağ bek, Siyah Beyazlı formayla geçirdiği 2 dönemde 11 Üstün Lig maçsındaforma giydi.

Sinan Kurumuş

2013 Ocak’ta Ankaragücü’nden transfer edilen Sinan, Karabükspor karşılaşmasındaAlmeida’nın sakatlanmasının sonrasında Samet Aybaba tarafından oyuna alınmıştı. Beşiktaş topluluğu, ondan çok ümitli olsa da Sinan beklentilerin uzağında kaldı. Siyah Beyazlı formayı yalnızca 2 defa giyebilen forvet Futbolcusu, çeşitli kadrolara kiralandıktan sonra Beşiktaş ile iplerini kopardı.

Kürşat Duymuş

Temmuz 2005’te 400 bin dolar bonservisle Çaykur Rizespor’dan transfer edilen ve imza merasiminde ‘Futbolu Beşiktaş’ta bırakmak istiyorum.’ açıklamasını yapan Kürşat’ın Siyah Beyazlı takımdaki mesleği 1 müsabaka sürdü. Kayseri Erciyesspor deplasmanına birinci 11’de çıkan Kürşat, ekipten ayrılma kararı aldı ve Ağustos ayında Trabzonspor’a imza attı.

Ömer Şişmanoğlu

2013-2014 döneminin başında 1.6 milyon euro bedelle Antalyaspor’dan transfer edilen Ömer, yakalandığı forma bahtlarını kullanamadı. Eskişehirspor, Konyaspor ve Antalyaspor’a kiralanan forvet Futbolcusu, 2017-2018 döneminin başında kadrodan ayrıldı.

Burak Kaplan

2011-2012 dönemin başında Almanya’nın Bayer Leverkusen grubundan transfer edilen Burak, Başakşehir maçsındailk 11’de alana çıkmış ve camiayı ümitlendirmişti. Oynadığı futbolla göz dolduran Burak, ilerleyen periyotta vasatın altında kaldı. Siyah Beyazlı grupta 6 resmi müsabakaya çıkan Burak, 2014 yılında Siyah Beyazlı takıma veda etti.

Edu

2011 yılında Bebe’nin geçirdiği sakatlığın sonrasında forvet arayışlarına giren Kara Kartal, aradığı ismi Almanya’da bulmuş ve Schalke’nin Brezilyalı forveti Edu’yu kiralık olarak renklerine bağlamıştı. Edu, gol yollarındaki krize son noktayı koymak isteyen Beşiktaş’ın beklentilerine yanıt veremedi. Ligde 3, Avrupa Ligi’nde 2 gol atabilen Edu, dönem sonu Schalke’ye geri döndü.

Fatih Tekke

Eylül 2010’da transfer dönemini bitimine saatler kala Rubin Kazan’dan transfer edilen Tekke’nin devrin teknik adamü Bernd Schuster’le yıldızı barışmadı. Trabzonspor’daki performansını Kara Kartal’a yansıtamayan golcü Futbolcu Beşiktaş’ta yalnızca 3 çabada misyon alabildi.

Matteo Ferrari

Kara Kartal’a 2009-2010 dönemi başında İtalya’nın Genoa kadrosundan 4.5 milyon Euro karşılığında transfer olan Ferrari, 2011-2012 dönemi öncesi 8 aydır maaşini alamadığı sebebiyle mukavelesini tek taraflı feshedip CAS’a başvurdu. Buna karşılık Beşiktaş da Ferrari’ye karşı 7.7 milyon euro’luk karşı dava açtı fakat CAS İtalyan Futbolcuyu haklı buldu.

Bonsevisine 4.5 milyon Euro, birinci yıl için kendisine 2.5 milyon Euro verilen Ferrari’nin Kara Kartal’a toplam maliyeti 15 milyon Euro’yu buldu. 2 dönem Beşiktaş’ta kalan İtalyan oyuncu bu periyotta toplam 46 defa Siyah Beyazlı formayı terletti.

Rıdvan Şimşek

Beşiktaş, 2009 yılının yaz transfer periyodunda Karşıyaka’nın genç yeteneği Rıdvan Şimşek’i sessiz sedasız takımına katmıştı. Transfer olmasının akabinde, ”İsmimi babam değil, Sarı Lacivertliolan amcam koymuş. Sanırım benim de Rıdvan Dilmen üzere uygun bir Futbolcu olmamı istiyordu” açıklamasını yapan Rıdvan’ın ne yazıkki Beşiktaş mesleği istediği üzere gitmedi.

Ayağının kırılmasının sonrasında bir türlü göze giremeyen, daha sonra ‘7’ numarasını 2010 yılında Kara kartal’ın bomba transferi Ricardo Quaresma’ya devreden Rıdvan’ın 2013’te Kara Kartal serüveni son buldu .

Tuna Üzümcü

2008-2009 döneminin başında Gençlerbirliği’nden transfer edilen Tuna’nın Beşiktaş mesleği 6 ay sürdü. Forma rekabetinde geride kalan Tuna, yalnızca kupada Antalyaspor maçsındaforma giydi ve Siyah Beyazlı gruba veda etti.

Anthony Seric

2008 yazında Panathinaikos’tan bedelsiz olarak takıma katılan Seric, yalnızca 7 çabada vazife alabildi. İmza parası olarak 200 bin Euro ödenen Seric’e yıllık maaşinin bir kısmı ödendi ve dönem sonu yollar ayrıldı.

Gordon Schildenfeld

Hırvat stoper Gordon Schildenfeld, 2007-2008 orta döneminde takıma katılırken, “iyi görmediği” gerekçesiyle yarım dönem içinde gönderildi.

Fahri Tatan

Fenerbahçe’den Çaykur Rizespor’a giden Fahri, Karadeniz grubunda Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un gündemine girmişti. Transferde keyifli sona ulaşan kadro Beşiktaş olurken, Fahri büyük umutlarla Siyah Beyazlı takıma imza attı. Beşiktaş’taki birinci resmi karşılaşmasında2006 yılında Frankfurt’ta Galatasaray’a karşı çaba eden Fahri, daha sonra kulübeden çıkamadı. 20 resmi çabada misyon alan Fahri, 2008’de Konyaspor’a transfer oldu.

Volkan Ünlü

2005 yılında Schalke’den transfer edilen file bekçisi Volkan, Siyah Beyazlı grupta forma talihi bulamadan gruptan ayrıldı. Son olarak 2013’te Uerdingen’e giden Volkan, burada da formaya hasret kalıcna 30 yaşında futbolu bıraktı.

Adem Dursun

Temmuz 2005’te Ankaragücü’nden bedelsiz olarak takıma katılan Adem, Siyah Beyazlı grupta 17 resmi müsabakaya çıktı. 6 aylık Beşiktaş macerasının sonrasında gönderilen Adem, Gaziantepspor’a transfer oldu.

(Fanatik)

Kartal haberleri

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.