sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Beşiktaş Sivasspor maçı canlı izle – (CANLI YAYIN)

Süper Lig’de üst üste iki maç kazanarak zirveye ortak olan Beşiktaş, 15. hafta mücadelesinde Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Sergen Yalçın yönetimindeki Siyah-Beyazlılar rakibini yenerek 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.



Son haftaların formda iki grubu Beşiktaş ve Demir Küme Sivasspor Vodafone Park’ta kozlarını paylaşacak. Beşiktaş Sivasspor maçı ne vakit, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Sivasspor şifresiz maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler için haberimizi derledik. Peki bu zorlu karşılaşma hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebilecek. İşte Beşiktaş Sivasspor canlı yayın bilgileri… .Bu haftaki maçlardan biri de Beşiktaş Sivasspor arasındaki mücadele olacak. Pazartesi akşamı  oynanacak Beşiktaş Sivasspor maçının başlangıç saati TSİ 19:00olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız.;

Perşembe akşamı sahasında  Ankaragücü’nü 1-0 yenerek liderlik yarışını sürdürmeye devam eden Beşiktaş’ta moraller epeyce yüksek. Süper Lige kötü bir başlangıç yapmasına karşın son haftalarda aldığı üst üste başarılı sonuçlarla gözünü liderlik koltuğuna diken siyah-beyazlı kulüp, geride kalan maçları da en az kayıpla atlatarak devre ortasına girmek istiyor.

Teknik Yönetici Sergen Yalçın’ın liderliğinde son 9 karşılaşmata 7 galibiyet alarak üstün bir muvaffakiyet sergileyen Kara Kartallar’ın 15. haftadaki rakibi ise Sivasspor.

Beşiktaş – Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

28 Aralık Pazartesi günü Vodafone Park’taki Beşiktaş – Sivasspor karşılaşması saat 19.00‘da başlayacak. Mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek. Müsabaka beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Evinde son 4 maçı kazandı

Evindeki lig maçlarına kötü başlayan Beşiktaş, son 4 karşılaşmayı kazanmayı bildi.

Kendi sahasındaki ilk maçta Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan ve Gençlerbirliği’ne 1-0 yenilen siyah-beyazlı takım; Yeni Malatyaspor’u 1-0, Medipol Başakşehir’i 3-2, Kasımpaşa’yı 3-0 ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 4-0

Siyah-Beyazlılar 28 Aralık 2020 Pazartesi günü Vodafone Park’ta son 2 karşılaşmaını kazanan Demir Küme Sivasspor’u ağırlayacak.

Kartal’da 4 eksik

Beşiktaş’ta yarınki karşılaşma öncesi önemli eksikler bulunuyor.

Annesinin vefatı nedeniyle yarın Kamerun’a gidecek Vincent Aboubakar, Demir Grup Sivasspor maçında görev alamayacak.

Sol uyluk iç adalesinde kısmi yırtık tespit edilen Josef de Souza da yarınki mücadelede oynayamayacak.

Sakatlıkları henüz geçmeyen Gökhan Töre ile Adem Ljajic de takımlarını yalnız bırakacak.

Saat 19:00’da başlayacak maç Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Hakan Yemişken yapacak. Bülent Birincioğlu ise dördüncü hakem olarak alanda vazife yapacak.

Futbolseverler heyecan dolu Beşiktaş- Demir Küme Sivasspor maçını yayıncı kuruluş Bein Sports 1 HD kanalından naklen izleyebilecekler. müsabaka ayrıyeten Bein Connect platformu üzerinden de canlı olarak yayınlanacak.

Kıymetli müsabaka öncesi Beşiktaş oynadığı 13 karşılaşmata 8 galibiyet 1 beraberlik ve 4 yenilgi alarak topladığı 25 puan ile ligde 4. sırada bulunurken, rakibi Demir Küme Sivasspor ise 13 gayrette 4 galibiyet 5 beraberlik ve 4 yenilgiyle14. sırada yer alıyor.

Bu maçlarda Siyah-Beyazlılar rakip ağlara 26 gol bırakırken 19 golü ise kalesinde gördü. Demir Küme Sivasspor’un ise attığı ve yediği gollerde eşitlik bulunuyor. Kırmızı-Beyazlılar 13 karşılaşmata 13 gol atıp 13 gol yiyerek değişik bir istatistiğe de imza atmış görünüyor.

Beşiktaş Sivasspor bein sports 1 HD kesintisiz şifresiz

Beşiktaş Sivasspor maçı canlı izle - (CANLI)

Beşiktaş Sivasspor maçı canlı izle – (CANLI)

İnternet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar Digitürk’teki maç yayınlarının uydudan izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan internet siteleri, kötü yayın kalitesine sahiptir ve maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Fakat internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar, resmi yayıncı kuruluşların izni olmadan, yayıncı kuruluşları zarara uğratacak şekilde, şifreli uydu yayınlarının bazı teknik çalışmalar sonucu şifresinin çözülüp internete aktarılması ile gerçekleşmektedir.

Beşiktaş Sivasspor maçı canlı izle

İnternetten canlı maç yayını yapan internet siteleri, kötü görüntü kalitesi ile maçı 4-5 dakikaya varan gecikmelerle internete aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla karşılaşabilir, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da yüz yüze gelebilirsiniz.

Fenerbahçe Beşiktaş, Selçuksports izle , Justin TV, Jestyayın, Fİİsports TV, netspor, taraftarium24, TrGoas, sopcast, trgoals, taraftarium, Stadium24, acestream gibi bazı platformlarda canlı maç yayınları yer almakta. Ancak okuyucularımıza korsan medyalardan canlı yayın takip etmelerini önermiyoruz.

Maçı kaçak yollarla izlemeniz halinde başınıza büyük dert geleceğinden bilginiz olsun. Maçı sitemizdende canlı olarak takip edebilirsiniz…

Beşiktaş Sivasspor maçını beIN Sports Connect ve Digitürk Play’den de izleyebilmeniz mümkün.

 

 

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.