sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: TFF zerre kadar yanımızda olmadı – Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş, bugün divan konseyi düzenledi. beşiktaşlılar da düzenlenen divan konseyinde konuşan lider Ahmet Parıltı Çebi, birçok hususta …



Beşiktaş, bugün divan konseyi düzenledi. beşiktaşlılar da düzenlenen divan konseyinde konuşan lider Ahmet Parıltı Çebi, birçok hususta açıklamalarda bulundu. Çebi, pandemi sürecinde TFF’nin UEFA ve FIFA kararlarına karşı yanında olmadığını söyledi.

İşte Ahmet Işık Çebi’nin açıklamaları:

Pandemi büyük külfetler yaratıyor. Hem irtibat hem de ekonomik manada. Bununla da uğraş edeceğiz. İdare heyeti takımımdan çok mutluyum, çalışıyorlar, gayret ediyorlar.

Birkaç yöneticimiz Kovid-19’a yakalandı, bir idare şurası üyemiz hastanede. Babasını bile kaybeden bir arkadaşımız var. Pandemide verdiğimiz bu uğraş hürmetle karşılanmalı, takdir edilmeli.

Aidatları diğerleri tarafından yatırılan genel şura üyelerine bunun tüzük olarak hakikat olmadığını bildireceğiz. Âlâ niyetli olan üyeler bunu yapmasınlar. Artık bu kaos bitsin, bunu yapmasınlar. Eski liderler, diğerleri için aidat yatırma olayını bıraksınlar.

TFF’YE TENKİT

TFF’nin pandemi sürecinde kulüplere sağladığı hiçbir şey olmamıştır. Gereksinimimiz olduğu bu periyotta TFF’nin yanımızda olması gerekirdi. Bunları yüzlerine de söyledim. FIFA nezdinde yaptığımız teşebbüsler, buradan fesih ederek haksız yere giden Futbolcularımızın yaratmış olduğu durumu, UEFA ve FIFA’nın kayıtsız kalmasına karşılık TFF’nin teşebbüsleri olmalıydı. Maalesef bu türlü bir şey göremedik.

Futbolcuya pandemi yok, kimseye pandemi yok, yalnızca kulüplere var! Yayıncı kuruluş indirim istiyor lakin biz hakikat bulmuyoruz. Onların kanısına yaklaşmaya çalışıyoruz lakin olmuyor. Umarım bu uyuşmazlık biter. Yayıncı kuruluş taleplerinden vazgeçmeli.

UEFA’nın haksız fesihlerde para ödememiz gerektiğine yönelik kararlarına sevinen muhalefet üyeleri var. Dükkan kapalı, herkes konutunda, Futbolcu UEFA’ya gidiyor ve parasını alıyor! Zati bizden sonra 4’e 1’e oynuyor, UEFA’nın başta bunu sorgulaması lazım.

Kulüpler Birliği, kulüplerin birbiriyle gayret ettiği bir yer haline gelmiş. Sanıyorum oradaki hava, içinde bulunduğumuz yorgunluğun nedenidir. En kısa devirde orada da, birlik ve beraberliğin oluştuğu bir yapıyla yürümeyi Allah bize nasip eder.

“Bize daima ‘Para ver’ deniyor. Beyefendiler, bize ‘Ver’ demeyi bırakın, ‘Para vermeden yönetin’ deyin. Bizim para vermemiz yalnızca günün keyfini yaşamanızı sağlar. Bu kelamların yararı yok. Bizi beğenmiyorsanız, sandık orada. Bizi yormaktan vazgeçin.

YAYINCI KURULUŞ AÇIKLAMASI

Yayıncı kuruluşla olan mutabakatlarımız var. İçinde bulunduğumuz pandemi durumundan ötürü fedakarlık yapması gereken tarafın kulüpler olması talebi var. Futbolcuya pandemi yok, hiç kimseye yok ancak pandemi yalnızca spor kulüplerine… Yayıncı kuruluş indirim istiyor lakin biz o denli düşünmüyoruz. Onların fikrine yaklaşmaya çalışıyoruz lakin olmuyor. Umarım bu uyuşmazlık biter.

ABDULLAH AVCI KELAMLARI

Abdullah Avcı ile kontratımız 36 milyon liraydı. Trabzonspor’da çalışırken Kara Kartal’danücret almayı ne kadar gerçek bulacağını kendisine bırakıyorum. Yapılmış bir muahede var. Hocamızın negatif bir tutumda olacağını düşünmüyorum. Oturup konuşacağız.

SERGEN YALÇIN’A ‘X HOCA’ DİYEN SPİKER HAKKINDA

Hocamız hakkında yayıncı kuruluşta ‘X teknik adam’ diye bahseden kişiyi kınıyorum. beIN SPORTS da bu bireylere ikazda bulunmalı. Kimse, Kara kartal’ın hocasına X diyemez. 200 tane beIN SPORTS eder. Hocama hiçbir kuruluş X diyemez.

VAR TABİRLERİ

VAR’ın yerli futboluna adalet getireceğinden hiç kuşkum yok. Ama VAR’ın yanlış kararlar vermesi başlarımızı karıştırıyor. VAR, var olsun diye oraya konulmadı. karşılaşmaı gerçek yöneten hakeme bile yanılgılı karar verdirecek VAR’ı istemiyoruz.

FİKRET ORMAN İÇİN FLAŞ KELAMLAR

Geçmiş idarede misyonumu uygun biçimde yaptım. Daima ‘Sen de oradaydın’ deniyor. Başarılı işlerimde ben yokum, başarısızlıklarda ben varım. Fikret Orman seçimden bir hafta evvel ‘Çebi, Şenol Güneş ile çalışmadı’ dedi. Lakin başarısızlıklarda ‘O da vardı’ dedi. Şampiyonluklarda ben yokum fakat başarısızlıklarda varım! Bizi kasıtlı eleştiren %3’e sesleniyorum, aklınızı başınız alın ve mantıklı düşünün İnceleme raporu açıklanınca benim yanlış işler yapmadığım görülecek.

GÖKHAN TÖRE SORUSUNA REAKSİYON

Sen Boyko niçin alınmış diye soran bir adam değilsin. Aras niçin alınmış diye soran bir adam değilsin. 300-500 bin euroya aldığımız ve başarılı olup olmayacağı aşikâr olmayan bir arkadaşımızı eleştiriyorsunuz. Bu transferi yalnızca ben yapmadım. Ekip olarak biz yaptık. Bu soruda bir arka niyet olduğunu görüyorum.

Bağış kampanyasını küçümsemeye çalışanların 1 kuruş bile kulübe vermeyen arkadaşlar var. Verme niçin veriyorsun diyor. Sana ne…

Erdal Torunoğulları vazifesini muvaffakiyetle yaptı. Ailesel sıkıntıları, sıhhat problemleri bir çok şey olabilir. Misyonuna devam etmeyecek, isterse kendisi nedenlerini açıklar. Kimse bir yere kaçmıyor. ‘Kaçıyor’ üzere yorumlar gerçek değil.

Buradan giderken kasada para bırakmayan hatalı değil, burada olup kulübe para veren mi hatalı arkadaşlar. Bu türlü bir şey olabilir mi?

(Fanatik)

Kartal haberleri

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.