sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!

10:52 Galatasaray, dünya devini rezil etti! Tarihi galibiyet sonrası efsane logoyu değiştirdiler

14:25 MANCHESTER UNİTED GALATASARAY MAÇI EXXEN canlı izle 📺 | Manchester United Galatasaray maçı canlı izle – Spor Haberleri



Nokta atışı yaptık – Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş bu dönem yapılan yeni transferleri basına tanıttı. Montero, Welinton, Josef, Aboubakar, Gökhan Töre, Atakan Üner, N’Sakala, Ghezzal ve …



Beşiktaş bu dönem yapılan yeni transferleri basına tanıttı. Montero, Welinton, Josef, Aboubakar, Gökhan Töre, Atakan Üner, N’Sakala, Ghezzal ve Rozier’in katıldığı merasime Lider Ahmet Parıltı Çebi de eşlik etti. Lider Ahmet Işık Çebi birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çebi, “Bu transfer periyodunda değişik bir algı yaratılarak, Beşiktaş’ın transfer yapamadığı söylendi. 8-9 nokta atışı transfer yaptık ve bu kıymetli arkadaşlarımızla huzurlarınızdayız” diye konuştu. Bonservis bedeli ödemediklerini aktaran Çebi, “Sadece 200-300 bin euro kiralama bedeli verdik. Kendimizi başarılı görüyoruz. Ekibin düzgün olduğunu düşünüyoruz” yorumunda bulundu

BİR SANTRFOR EKSİK, O DA OCAK AYINDA GELECEK

Şampiyonluğu kovalayacaklarını söyleyen Lider Ahmet Işık Çebi, “Yapılmayan transferler eleştirildi. Baskı altında hissetmeden, Kara kartal’ın menfaatleri doğrultusunda transferleri yaptık. Pandemi ve limitlere karşın başarılı bir takım kurduk. Bu yarışta biz de varız ve şampiyonluk istiyoruz. Gidenlerden daha yeterli oyuncular aldık. Ayrıyeten 8 milyon euro tasarrufta bulunduk. Birçok transferimizi tarifeli uçakla yaptık. Beşiktaş’ın her kuruşuna sahip çıktık. Uçak parasından menajer fiyatına kadar tasarruf yaptık” dedi. Yalnızca bir santrfor daha alamadıklarını kaydeden Ahmet Işık Çebi muştuyu şöyle verdi: Onu da ocak ayında alarak takımımızı tamamlayacağız.

DORUKHAN YA İMZALAR YA AYRILIR

Beşiktaş’ta kontratı 30 Haziran2021’de bitecekDorukhanToköz hakkındakonuşan Çebi,”Kalmak istediğitakdirde kontratimzalayacaktır.Kabul etmediğitakdirdeAllah yolunuaçık etsin”diyerek gözdağıverdi.

NAZIM’IN BEDELİ YÜKSEKTİ

Fenerbahçe’ye imza atan Nazım Sangare’yi istediklerini belirten Lider Ahmet Parıltı Çebi, “Ali Şafak Öztürk’ün söyledikleri eksik. Karşımıza koyulan oyuncununfiyatınındoğru olmadığınıgörünce vazgeçtik”dedi.

RAPORA UYDUK

Takım dışı kalan oyuncuların teknik heyet tarafından istenmediğini söyleyen Lider Ahmet Işık Çebi, “Douglas bir yıldır sakat. PAOK karşılaşmasındagüzelleştiğini düşündük tekrar oynamadı. İsimat Mirin’den faydalanamayacağımızı düşündük. Jeramein Lens de istekleri karşılayamadı” yorumunu yaptı.

YALNIZCA KİRALADIK

Alanyaspro’a giden Fatih Aksoy ile Alpay Çelebi yüzünden toplumsal medyada çok eleştirilmelerine isyan eden Lider Çebi, “Rezerv lig kurulmadı. TFF bu hususta geç kaldı. Biz de oyuncuları gelişmesi için kiraya verdik. Algı yapıyorlar. Bunlardan iki adedini Alanya’ya kiraladık. Geri dönecekler. Bonservisleri bizde” yorumunda bulundu.

MENSAH GÖRÜNTÜ KONFERANSLA BAĞLANDI

Corona virüsü testi olumlu çıkan Bernard Mensah imza merasimine katılamadı. Karantinadan dolayı merasime görüntü konferans yoluyla bağlanan Mensah, “Kara Kartal’a transfer olmayı çok istemiştim. Kulübümüzün başarılı olması için elimden geleni yapacağım” dedi. Lider Ahmet Işık Çebi transferde en çok zorlandıkları ismin Mensah olduğunu söz etti.

KEVIN GÜZELLEŞECEK BOYD DÖNECEK

Sakatlığı bulunanKevinN’Koudou’nuniyileşeceğinisöyleyenBaşkan Çebi,”Sakatlığınıatlatacağınıdüşündüğümüziçintakımda tuttuk”dedi. LisansıçıkarılmayanTylerBoyd’un iseocak ayındakadroya gerikatılacağınıifade etti.

(Fotomac)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.