sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Beşiktaş yeni transferleriyle gövde gösterisi yaptı! Hedef şampiyonluk – Beşiktaş Haberleri

Geride bıraktığımız transfer periyodunda kadrosu tam 10 yeni oyuncuyla güçlendiren Beşiktaş’lılar r, bu isimlerin 9’u için dün Vodafone Park’ta …



Geride bıraktığımız transfer periyodunda kadrosu tam 10 yeni oyuncuyla güçlendiren Beşiktaş’lılar r, bu isimlerin 9’u için dün Vodafone Park’ta basın toplantısı düzenledi. Aktiflikte; Vincent Aboubakar, Fabrice N’Sakala, Welinton, Francisco Montero, Valentin Rosier, Gökhan Töre, Atakan Üner, Josef de Souza ve Rachid Ghezzal yer aldı. Gana Ulusal Takımı’ndan dönüşte yapılan Kovid- 19 testi müspet çıkan Bernard Mensah ise aktifliğe videokonferansla katıldı. Deneyimli orta saha Futbolcusu, bir an evvel sıhhatine kavuşup ardından ekibe dönmek istediğini söyledi. İşte yeni yıldızların açıklamaları…

Montero: Tüm kulvarlarda muvaffakiyet istiyorum

İspanya La Liga devi Atletico Madrid’den kiralanan Francisco Montero, toplantıda kelamı alan birinci oyuncu oldu. Genç stoper, “Burada olduğum için çok memnunum, gururluyum. Bütün ekip arkadaşlarımla tüm kulvarlarda başarılı olmak istiyorum” dedi.

Welinton: Maksadım şampiyon olmak

Harika Lig takımı Aytemiz Alanyaspor’dan transfer edilen Welinton, dünkü basın toplantısında gelecek için umutlu konuştu. Birinci maçlardaki performansı sebebiyle eleştirilen Brezilyalı Futbolcu, “Herkese sıcak karşılamadan ötürü teşekkür ederim. Elimden gelenin en düzgününü yapacağım. Benim de amacım burada şampiyon olmak” kelamlarını sarf etti.

Josef: Bütün topluluğa bol talihler

Suudi Arabistan grubu Al Ahli’yle yollarını ayırmasının ardından Kara Kartal’a transfer olan Brezilyalı ön libero Josef de Souza, takım olarak kıymetli işlere imza atacak güçte olduklarını söyledi. Deneyimli oyuncu, “Bütün topluluğa baht diliyorum. Bu formayı giymek çok büyük mutluluk” yorumunu yaptı.

Aboubakar: Tıpkı istekle geri döndüm

Beşiktaş’ın Portekiz takımı Porto’dan gruba kazandırdığı Vincent Aboubakar, Beşiktaş’ta ikinci macerasına başladığı için keyifli olduğunu söyledi. Kamerunlu golcü, “Başta liderimiz olmak üzere hocama ekip arkadaşlarıma bu bahtı tanıyan herkese teşekkür ederim. Birebir istek ve istek ile Kara Kartal’a geri döndüm. Bu formayı yine terleteceğim için çok memnunum. Tekrar şampiyonluk yaşamak istiyorum” dedi.

Gökhan Töre: Birinci günkü heyecanla…

Yeni Malatyaspor’daki macerasının ardından Kara Kartal’a geri dönen Gökhan Töre, kadrosunun başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi. Töre, “Tekrardan burada olduğum için çok memnunum. Bu topluluğun bir modülü olmaktan her vakit gurur duydum. Birinci günkü üzere bu formayı heyecanla taşıyacağım. Liderimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Tekrardan bu formayı giydiğim için çok mutluyum” diye konuştu.

Atakan: Kulübü en düzgün yerlere getireceğiz

Altınordu’dan gelen genç kanat oyuncusu Hüseyin Atakan Üner, büyük bir topluluğa adım atmanın gururunu yaşadığını söyledi. Üner, “Öncelikle burada olduğum için çok memnunum. Liderimize ve hocamıza çok teşekkür ederim. Bu kulübü en uygun yerlere getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

N’Sakala: Bu düzey için çok çalıştım

Alanyaspor’la mukavelesini tamamlamasının ardından bedelsiz olarak Kara Kartal’a kazandırılan Fabrice N’Sakala, mesleğinde büyük bir adım attığını söyledi. Deneyimli sol bek, “Bu formayı giymek büyük bir onur. Bu düzeyde olmak için çok çalıştım. İnşallah daha düzgün yerlere geleceğiz” yorumunu yaptı.

Ghezzal: En kısa müddette…

Transferin son gününde İngiltere Premier Lig grubu Leicester City’den kiralanan Rachid Ghezzal, bir an evvel ekibe katılmak için sabırsızlandığını söyledi. Cezayirli kanat Futbolcusu, “Burada olmaktan ötürü çok memnunum. En kısa müddette alana çıkmak istiyorum. Umarım taraftarlar da bir an önce döner. Onları da ortamızda görmek istiyorum” açıklamasında bulundu.

Rosier: Âlâ bir grubumuz var

Portekiz grubu Sporting’den bir dönemliğine kiralanan Valentin Rosier, Beşiktaş’la değerli muvaffakiyetler yaşamaya hazır olduğunu söyledi. Rosier, “Daha evvel Sporting’deydim. Burada olmak istedim. Güzel bir ekibimiz var. İnşallah şampiyon oluruz. Umarım taraftalarımız da en yakın vakitte ortamıza dönerler” dedi.

(Fanatik)

Kartal haberleri

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.