sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!

10:52 Galatasaray, dünya devini rezil etti! Tarihi galibiyet sonrası efsane logoyu değiştirdiler

14:25 MANCHESTER UNİTED GALATASARAY MAÇI EXXEN canlı izle 📺 | Manchester United Galatasaray maçı canlı izle – Spor Haberleri



Son dakika transfer haberleri: İşte Beşiktaş’ın gündemindeki isimler! Kalinic, Josef De Souza, Ze Luis…,Beşiktaş Haberleri

Döneme galibiyet ile başlayan ve mutlak şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, N’skala ve Welinton ve Mensah’ı takımına katmıştı. 3 kulvarda yarışacak …



Döneme galibiyet ile başlayan ve mutlak şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, N’skala ve Welinton ve Mensah’ı takımına katmıştı. 3 kulvarda yarışacak olan Kara kartal’ın transfer listesi de hayli ağır.

NIKOLA KALINIC

İspanyol grubundan yıllık 3.3 milyon euro maaş alan Nikola Kalinic’e son olarak 2 milyon euro garanti fiyat artı 500 bin euro da performans bonusu teklifinde bulunan idare, olumlu karşılık aldı ve taraflar ortasında muahede sağlandı.

NAZIM SANGARE

Beşiktaş, Nazım Sangare için Antalyaspor ile mutabakat kademesine geldi. Akdeniz takımına 500 bin euro kiralama bedeli ve 1.5 milyon euro satın alma teklifi yapıldı. Lakin Tamer Tuna’nın, “Nazım bizim ekibimiz için değerli bir oyuncu. Ligin en âlâ kanat oyuncularından biri. Bu türlü oyuncuları bulmak zor” diyerek bu transferi zora soktuğu belirtildi.

GÖKHAN TÖRE

Geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş forması giyen tecrübeli yıldız, muahedeye varılırsa eski kadrosuna geri dönmüş olacak. 28 yaşındaki kanat Futbolcusu, Sergen Yalçın’la Yeni Malatyaspor’da da bir arada çalışmıştı. Gökhan Töre, geçen dönem Yeni Malatyaspor formasıyla 28 maça çıkarken 2 gol attı ve 5 asist yaptı. Öte yandan yıldız Futbolcu şimdi bir ekiple anlaşmadığını açıkladı.

ZE LUIS

Beşiktaş, Portekiz grubuna Yeşil Burun Adalı santrforu bir yıllığına kiralama karşılığında dönem sonunda ödemek koşuluyla 1 milyon Euro önerdi. Geçen dönem Portekiz Ligi’nde 19 maça çıkan Ze Luis, 7 gol kaydetti.

MARCELO

Beşiktaş’ta yine gündeme eski Futbolcusu Marcelo geldi. Footmercato’nun haberine nazaran Tousart, Terrier, Gouiri, Marçal, Rafael, Tatarusanu ve Kenny Tete ile yolları ayıran Lyon’da sıradaki ismin Marcelo olabileceği belirtildi. Haberde Kara kartal’ın 2 dönemdir Marcelo’yu geri istediği ve bu transferin imkansız olmayacağı söz edildi. Kontratı Haziran 2021’de bitecek olan 33 yaşındaki Marcelo’nun geçen yıl taraftarlar ile yaşadığı gerginliği unutmadığını ve ailesinin de ülke değiştirmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

HARRY ARTER

Ada basınına nazaran Kartal, Bournemouth’un İrlandalı orta alanı Harry Arter ile ilgileniyor. beşiktaş’lılar rın İngiliz grubuna Deneyimli oyuncu yu 1 dönemlik kiralamak için önerisunduğu ve karşılık beklediği belirtildi. 30 yaşındaki Deneyimli oyuncu son iki dönemini Cardiff ve Fulham’da kiralık olarak geçirdi. İrlandalı yıldız Arter, geçtiğimiz dönem Fulham’da 28 lig karşılaşmaında forma giydi. Deneyimli orta saha oyuncusu, bu maçlarda kadrosuna 3 gol ve 1 asistlik katkı yaptı.

JOSEF DE SOUZA

Arabistan takımı Al Ahli’den ayrılan, Kara kartal’ın prensipte anlaştığı Josef de Souza, İstanbul’a geldi. Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne gelen Brezilyalı oyuncu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “İstanbul benim ikinci meskenim. Buraya yine döndüğüm için çok mutluyum” tabirlerini kullandı. Josef, daha sonra kendisini bekleyen özel araçla havalimanından ayrıldı. 31 yaşındaki Brezilyalı orta sahanın 1+1 yıllık mukavele imzalayacağı, Kara Kartal’danyıllık 1.3 milyon euro kazanacağı kaydedildi.

BRUNO PERES

Fotball News 24’e nazaran önümüzdeki dönem mukavelesi bitecek olan Bruno Peres’in ayrılması gündemde. Beşiktaşlı yöneticilerin Roma ile fiyat konusunda pazırlık yaptığı belirtildi.

(Fotomac)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.